dijous, 19 de gener del 2012

Sol solet

Ahir dimecres tal i com tocava vaig sortir a córrer i a gaudir al mateix temps del Sol, tanta estona com el que va durar l'entrenament, és a dir 1 hora i 50 minuts. L'hora i mitja de rodatge a 155-160 ppm va ser tal i com ja he dit, gaudint del solet i recreant-me d'allò més ja que la brisa marina que hi havia no era res comparat amb dies anteriors. 
Els ritmes durant l'hora i mitja controlada van ser millor de l'esperat. LA primera mitja hora vaig anar a 3'53" la segona a 4'03" i la tercera a 4'04". Entre aquests parcials i els 26,4 km totals, la satisfacció en arribar a casa era evident, ja que és una prova empírica que l'entrenament, entre unes coses i altres, està tenint els seus fruits.
Del bon entrenament d'ahir, segur que la presència del Sol i la calma meteorològica present tenen part del motiu.
Avui he fet una sessió de piscina, on he recordat les sensacions de fatiga al tronc superior després de molt de temps, i també he fet una sortideta introductòria de bici, de bici (cabra) on he recordat bons moments i bones sensacions en competició de llarga distància. Ara estem una mica més motivats, que no és fàcil.