dilluns, 24 de maig del 2010

triatló Lloret de Mar

La participació en el I Triatló Lloret de Mar va ser tot un encert.
Un encert per vàries raons. En primer lloc per la participació d'una quantitat de gent que permetia córrer sense angoixes, en segon lloc per les condicions meteorològiques que es van donar cita, en tercer lloc pel marc on s'envoltava la cursa, en quart lloc pel suport dels de sempre, en cinquè lloc pel circuit de bici, totalment diferent al que estem acostumats, en sisè lloc per que tot es va desenvolupar amb normalitat, en setè lloc per que no va ser una cursa agònica i en tot moment vaig gaudir de la cursa, en vuitè lloc per que vaig quedar en una bona posició, etc.
Tot això, és clar, sense seguir un ordre, ja que tot anava a una.
Recordeu: "molts afluents cap a un únic riu".
Doncs si, el dia va iniciar-se sense haver-se fet de dia, un esmorzar i cap al lloc.
L'aigua de Lloret estava ben plana i neta, el vent no existia i el sol brillava de forma moderada.
El calentament, com sempre, amb uns quants metres d'aigua, i tot seguit cap a la sortida.
Un cop donat el tret de sortida, el grup es va estirar i les referències dels primers estaven a la vista (bona senyal). Al gir de la primera boia, encara tenia el grup capdavanter a la vista igual que al gir de la segona, on vaig començar a trobar-me millor i amb més força, fet que va fer que recuperés algun segon.
Passada la transició i ja sobre la bici, vaig encarar la primera pujada amb força per començar a donar caça als de davant, i tal i com havia previst, juntament amb l'Iván Muñoz vàrem anar arreplegant els primers de l'aigua fins a la segona volta en bici. A partir de llavors vàrem anar deixant-los despenjats fins fer les dues últimes voltes, que les férem sols a un ritme interessant.
El circuit sinuós i amb molta varietat de desnivells va propiciar que per darrera els grups no ens poguèssin donar a la caça.
Passada la 2a. transició la cursa era qüestió de dos, ja que el "perill" estava massa lluny, un minut per darrera nostre (J.L.Cano).
Totes tres voltes van ser semblant, ja que de bon principi l'Iván va treure'm uns segons que es van mantenir, més o menys, durant tot el recorregut.
Finalment, vaig assolir una segona posició que vaig gaudir d'allò més durant el transcurs de tota la jornada d'ahir.
Un fet interessant és que tot i fer 115 km en bici el dissabte, una sessió de gim i 3200 m de natació, les sensacions durant la cursa van ser bones i de certa "frescura" física.