dilluns, 2 de febrer del 2009

primer objectiu assolit 1 h 15' 24"

Divendres: 60 km en bici, per treure'm el mono, i per la tarda 50' trote cómode + rectes i una bona sessió d'estiraments, per acabar fent 1500 de piscina cómodes.
Dissabte: Descans, 50' de trote molt fàcil.
Després d'una setmana completa i d'intentar cuidar un ampli ventall d'aspectes que considero importants per encarar bé una competició va arribar l'hora de consolidar i ratificar qu ens trobem en el bon camí per realitzar una bona Marató de Bcn.
El espertador va sonar, un petit esmorzar i tornada al llit, ben bé una hora. Després, només calia preparar-se la roba de "feina" i fer via cap a Granollers (en cotxe per que el cel tenia mala pinta).
Un cop vaig arrivar al destí, tenint sort en l'estacionament, ja vaig començar a veure a gent coneguda i a companys d'equip (els gemans Juárez), al club de fans (familia) i a companys d'entrenament, entre d'altres.
El calentament va consistir en despertar una mica les cames amb 20' de trote cómode, fent una mica de tècnica, haguès fet més, però per megafonia ens demanaven que ens anèssim col.locant als calaixos corresponents.
Un cop a la linia de sortida unes últimes salutacions i a CÓRRER!
La intenció era arribar al km 10 amb 36' aproximadament, per tant el ritme de creuer havia de ser de 3'35"-36". La sortida acostuma a ser més ràpida elque un es marca, i així va ser, el pas pel km 2 el vaig fer a 6'58", ja estava bé, ja qu no implcaba un ritme trencador. EL pas pel km 4 ja va ser el correcte, 7'13". Així vaig mantenir el ritme fins el km 8, ja que el parcial del 8 a 10 era impossible mantenir-lo per la forta pujada entrant a la Garriga.
El pas pel km 10, 36'25", sobre l'establert, potser una mica lent però dins dels marges acceptables.
La baixada, que dir de la baixada, els ritmes ja van sortir de forma més cómodes tenint en compte tres parcials de 2 km que van ser inferiors a 7'. Això si, als tovogans patint una mica per no perdre pistonada.
El final, al primer cop d'ull, el marcador no havi arrivat a 1 h 15', bona senyal, així que objectiu complert, finalment he baixat de 1 h 16'.
Després de la cursa però, una tarda que no recomano a ningú, ja que la vaig passar al llit, no per gust, sinò per malestar general. No donaré més detalls per no ser desagradable.