diumenge, 15 de febrer del 2009

època de poc temps per escriure

Per tant aniré intentaré sintetitzar.
Referent a la tirada llarga de fa una setmana, amb mitja inclosa, les sensacions no ban ser del tot bones, en cursa, tot i marcar el ritme desitjat, fet que l'atribueixo al poc descans en general d'aquestes últims dies i setmanes. De totes maneres, va sortir una bona tirada de qualitat, que era un dels objectius a assolir.
El dilluns va tocar entrenament suau de gim i de piscina. El dimarts va ser el torn del córrer, fent 20 km trote cómodes, al igual que el dimecres, que va estar complementat amb 1500 de piscina.
El dijous quedada amb en Siquem i sortida en bici juntament amb l'Ana. Anada a Calella cómode i tornada més exigent, fet que va fer que ens separèssim de l'Ana i que jo aprofitès el bon estat de forma d'en Siquem per anar a roda. Total 90 kms si no recordo malament. El mateix dia per la tarda 60' de trote suau i piscina. (Dia complet!!!).
El divendres, després de fer 1500 de natació, uf! entrenament de córrer exigent. Tal i com vàrem fer amb en Siquem fa dues setmanes, tocaven sèries de 2 km descansant 2' a trote "cochinero", axiò si, una més. El resultat va ser força bó:
1a. 7'40"
2a. 7'38"
3a. 7'23"
4a. 7'25"
5a. 7'13"
6a. 7'18
7a. 7'03"
Finalment, entre calentament i descalentament, van sortir 21 km d'entenament d'alta qualitat per la Marató. També va ser l'últim entrenament exigent de preparació de la Marató que és d'aquí a dues setmanes.
El dissabte, tocat de tota la setmana, va ser dia d'entrenament per inèrcia: 30' de trote amb tècnica i estiramnts, sessió de gim i 1500 de natació.
Avui, CAMPANA als entrenaments.