dimarts, 31 d’agost del 2010

campionat estatal

Ja està!
Un dels objectius de la temporada ja està fet. El Campionat d'Espanya de Triatló aquest cap de setmana ha donat per molt.
La preparació física, tot i no estar al 100% de motivació, ha emergit de les profunditats col.locant-me en una meritòria (m'ho dic jo mateix per motivar-me) 30a. posició absoluta.
Les sensacions i les experiències viscudes aquest cap de setmana són ben diverses, ja que tant a la prèvia com durant la competició s'han viscut moments molt intensos i als que no estic acostumat. Menys mal però, que l'angelet de la guarda que portem darrera l'orella ens cuida, i que sempre podem esperar el millor dels qui tens a prop.
El diumenge de la competició tot estava preparat per patir i per passar-s'ho el millor possible (incongruent però cert).
L'inici va ser de patiment, ja que només començar les presentacions vàrem ser castigats pels jutges de la prova per arribar tard a la reunió tècnica, és a dir, ens van col.locar al final de la cua, per tant, vàrem ser els últims en posicionar-nos a la línia de sortida, amb tot el que comporta.
A partir del tret de sortida ...