diumenge, 17 de febrer del 2013

mitja de Barcelona

Un diumenge de bon matí, que millor que anar a fer una cursa a casa i en bona companyia per començar amb energies positives el dia.
La mitja de Barcelona, tot i ser d'allò més multitudinària, des del meu punt de vista és prou atractiva; i si a més a més serveix per pujar una mica la motivació, ja que les sensacions que he tingut i els temps parcials que m'ha marcat el crono són millors dels que em podia imaginar, millor que millor.
La intenció, tot just iniciar la mitja, era la de fer un bon rodatge de qualitat. Així ha estat fins el km 11, on he anat agrupat amb la llebre d'1h 20" (que anava més ràpid).
Això si, com que les sensacions eren acceptables i el rodatge a 1h 19' ja el tinc superat he decidit deixar-me anar una mica i posar una punta més de velocitat. El resultat ha estat bo, ja que des de llavors els parcials a 3'35" +/- 1' se succeïen i les sensacions seguien prou bones.
El temps final, d' 1h 16' 38" i amb uns 11 km inicials "lents", mostra que els rodatges i entrenaments de certa qualitat han tingut el seus fruits, tot i que caldrà madurar-los per el gran tiberi d'aquí a 4 setmanes justes amb la marató de Barcelona.
Demà a recuperar-se per seguir entrenant amb un plus de motivació.