dijous, 12 d’abril de 2012

cursa de fons de Canovelles


Aquest dilluns va sortir un bon entrenaments. La cursa de Canovelles va ser una bona excusa per fer l'entrenament de córrer del dia.

Una vegada més el fet d'encarar les curses des d'un punt de vista festiu i lúdic, en contraposició a la competició, va donar els seus fruits. En primer lloc per poder gaudir de la matinal i segon per poder fer una activitat en companyia, tant de la família com de les amistats.
La cursa va començar de forma molt tranquil·la ja que era conscient que la part central era la complicada, per mi és clar. Complicada per la orografia i el terreny que es trepitjava, camins amb certs desnivells que trenquen el ritme i als que no estic acostumat en els meus entrenaments que acostumen a ser arran de platja. Els primers parcials van sortir, com acostuma a passar més ràpids del que hom s'imagina per les sensacions que té. La part intermitja tot i no ser el meu territori va ser divertida, i les sensacions, per la precaució inicial no van ser del tot dolentes. Però si he d'escollir un tram, el final, en pla, i amb les energies reservades va ser el millor. Amb referència de participants que em van precedir durant els kms irregulars vaig poder marcar un bon ritme d'escapada, juntament amb un altre corredor i així fins al final a un ritme interessant (3'30") els últims 5 kms. Al final una bona marca i un entrenament ideal per un dilluns festiu, no per a tothom.