dilluns, 27 d’octubre del 2008

en marxa i planificant (2a. part)

Primer entrenament de la temnporada 2008-2009, més ben dit, primer entrenament de la gran temporada 2008-2009.
Avui, al migdia, després d'una dormida important i sense haver d'anar a treballar, he realitzat el primer contacte amb el gim i amb la piscina, que ha servit per activar una mica el sistema esquelètic després de més de dues setmanes sense fer absolutament res a nivell esportiu.
El primer contacte ha consistit en fer un treball de condicionament físic general amb màquines i realitzant exercicis de tots els grups musculars amb poc pes i forces repeticions (1h30'). Després ha estat el torn de la piscina, on senzillament he fet 2 x 500/1' de crol cómode intentant cuidar la tècnica i la coordinació amb la propulsió de peus i la respiració, punt feble que acostumo a tenir a finals de temporada (16').
L'espurna ja s'ha fet flama.
Aquesta tarda, ara m'hi poso toca una mica de planificació, sabent que encara que construeixis una planificació que et sembla perfecte, l'endemà d'haver-la fet, ja no et sembla tan òptima i la modifiques, doncs això és el que faré ara quan em posi a revisar la feina feta ahir. La planificació anira encarada a fer una bona temporada de curses a peu, amb un objectiu clar, la Marató de Barcelona on esperaré, si tot va bé, rebaixar la marca de 2h 45' de fa dos anys, tot seguit a per la marca de 34'11" als 10 km de la cursa de bombers de fa 3 anys.
A nivell de triatló, com sempre buscaré la participació a la majoria de proves del Circuit Català i les proves a les que el club, el Club Natació Reus Ploms em reclami, això si, posant especial interès en el Campionat d'Espanya, prova que sempre m'ha agradat preparar-la.
Com a novetat, la llarga distància, amb algun "B" a mitjans de maig o juny i la Challenge del Maresme, a principis d'octubre.
Que comenci l'espectacle !!!