dijous, 22 d’agost del 2013

28-04-2013 mitja de Santa Coloma de Gramanet

Després d'un  període de bici (cicloturista i competició) era el torn de tornar a posar els peus a terra i fer alguna cursa de caire popular per gaudir-la amb tranquil·litat i sense aglomeracions.
L'elecció va ser bona, tot i que el dia, meteorològicament parlant, no va acompanyar gens.
El tret de sortida es va donar sota la pluja i el fred, element que no agrada al corredor, però que un cop dins de la "competició" afecta a gairebé tothom per igual.
El plantejament de la cursa no era cap altre que fer una tirada llarga de córrer, que en cursa sempre passa més ràpid.
Després de la sortida, les coses ja es veuen d'una altra manera, i l'esperit competitiu es va apoderant de l'esperit estrictament lúdic, així que ... passat el primer km i després d'anar avançant gent, per fer una sortida relaxada, veient com es desenvolupava la cursa, vaig veure que es podia fer quelcom interessant a nivell de classificació final.
En definitiva, sense excedir-me en el ritme, vaig encapçalar la cursa (mitja) amb un altre corredor ben bé fins al km 12, punt en que el corredor que m'inquietava va baixar el ritme deixant-me sol al capdavant de la cursa.
Finalment, després de kms darrera les motos que obrien cursa, vaig arribar a meta amb un temps discret, però amb la satisfacció d'haver corregut en les condicions que ho vàrem fer.
Per acabar de posar fil a l'agulla, l'Elena va fer el mateix que jo, encapçalar la cursa i guanyar-la.
Així que, doblet de primers en un "entrenament".