dimarts, 1 de maig del 2012

Blanes, Bdn i la Garriga

Els dies passen i amb tot el que ha passat amb aquestes últimes dues setmanes sense missatges al blog podria passar tot un any sense avorrir-me. Això no és dolent, però l'important es saber gestionar-ho sense que per un lloc o un altre les tensions facin trencar l'equilibri que tothom manté o intenta mantenir al dia a dia.
Ara que  ja tinc una mica més de temps i de ganes faré un breu comentari d'aquests últims deu dies amb tres competicions ben variades.
Començo pel diumenge 22 amb el primer triatló en terres pròpies a la localitat de Blanes, on encara recordo la bona cursa de l'any passat i les sensacions que t'aporta el fet de ser el primer. 
L'enfocament del triatló, no pot ser de millor manera, va ser fer-lo per passar's-ho bé, i així va ser. Tot i que la competició posa a tothom més o menys al seu lloc. Del segment de natació, no puc dir que tinc bons records, ja que les sensacions no van ser gens bones, evidentment pel poc entrenament de piscina que porto. Un cop feta la transició i coneixedor del circuit era l'hora de fer alguna cosa interessant i intentar recuperar el perdut a la natació. Entre pujada i pujada, vàrem fer un grupet de 4 que va anar bé per poder descansar al final del segment ciclista i poder encarar la cursa a peu per seguir remuntant. Així va ser , però a la segona volta la respiració per dolor no va deixar fluir les cames i vaig haver de baixar el ritme.
El diumenge passat, va ser el torn de Badalona, amb una cursa de 5 kms per fer un bon entrenaments de qualitat de ritme i a prop de casa. Al final va sortir, entre rodatge previ i posterior un entrenament de 15 kms. La 7a posició supera les meves previsions ja que el dia anterior vaig fer un entrenament interessant de bici i les cames no les tenia gens fresques.
Avui ha estat el dia de la cursa de les Garrigues per terreny variat i bonic. L'inici de la cursa ha estat còmode, però a mitja cursa, els entrenaments de la setmana anterior, i el fet de perdre'ns, ha fet que perdéssim ben bé un minut i 4 o 5 posicions al final. Tot i això, la novena posició ha estat agradable.
Prova superada.