diumenge, 7 de febrer del 2010

progressiva

Mitja de Granollers progressiva, és a dir, cada vegada més ràpid. Com que no és plana, els parcials els he mirat cada 5 km per poder tenir una idea global de la cursa i dels ritmes que he portat al llarg dels 21 kms.
La marca final és "dolenta", però és bona com a rodatge, ja que previament a la cursa he realitzat 10 km de trote per sumar kms al sumatori de la setmana i dels 90 kms de bici d'ahir dissabte amb en Lluis.
Com ja he comentat anteriorment aquesta mitja, tot i l'esforç que suposa tenint en compte el bon ambient que es troba, ha estat per rodar i rodar.
Ja de bon inici quedada amb en Siquem per pujar a 4. Així ho hem fet, però al km 5 el crono ha marcat 20'22" (a 4'05"), fet que ha estat determinant per a deixar-se anar una mica i accelerar sense esforç una mica les cames.
La pujada continuava, lloc on tenia les millors sensacions ja que era on sense problema les cames em responien i podia gaudir de la bona capacitat física de base adquirida fins avui.
Al km 10: 40'24 fent els últims 5 kms en 20'02" (a 4'00"). A partir de llavors, ja ho saveu, el terreny és més favorable, si vas fresc, per tant la velocitat, deixant anar les cames, ha augmentat.
Al km 15: 59'38" fent els últims 5 kms amb 19'14" (a 3'51").
Les sensacions seguien estant en un bon nivell i com que el patiment físic era poc la cursa ja la començava a gaudir d'allò més.
La baixada seguia i als últims kms en ser favorables amb lleugera baixada he notat com les cames tot i que no anaven malament els hi faltava una mica de velocitat (normal a aquestes alçades de la temporada, ja que no he treballat velocitat en cursa), però cardiovascularment i fisiològicament les capacitats les tenia ben fresques.
Al km 20:1h 18' 15", fent els 5 kms finals amb 18'37" (a 3'43").
Al final l'hora 22 minuts i 12 segons del meu crono han passat ràpids, tot i que evidentment les cames, ara, estan recuperat-se de l'esforç total de la setmana.