dimarts, 29 d’abril del 2008

sortida anecdòtica 2a. part

... quedem en Jaume l'Elena i jo per a fer la sortida de sempre. El dia es presenta assoleiat, la temperatura es bona i els ànims estan a un bon nivell. Com sempre passem Badalona parlant una mica de tot, fins que arribem a la carretera passat Montgat. És a partir d'aquest punt on en Jaume es posa al capdavant i comencem a rodar a un bon ritme, tot i que tenim l'aire una mica en contra. Passats uns minuts, avancem a un grup força nombrós de ciclistes. Com acostuma a passar, es posen a roda i després d'un parell de minuts ens avancen. És hora d'esbarjo per en Jaume, que s'ho passa d'allò més bé amb una mica de picaresca, mentrestant, l'Elena i jo ens mantenim una mica al marge, això si, gaudint de l' "espectacle".
Després d'una bona colla de kms, avancem el grup, trencat per totes parts, definitivament. Llavors és l'hora de fer mitja volta a la rotonda que hi ha passat Sant Andreu de Llevaneres. Aire a favor i a gaudir del bon dia!
Com ja ho haviem comentat prèviament, hem fet uns 12 kms extres respecte a la sortida clàssica dels diumenges, deixant la N-II de costat i agafant la carretera que va fins a Argentona, fent l'anada i la tornada. És a la tornada quan agafo aigua del portabidons del darrere i "crack", trencat! sort que he recuperat les peces. Al final, uns 80 kms cómodes i disfrutant d'allò més del dia esplènit que ha fet.

Ver mapa más grande