dijous, 24 d’abril del 2008

matí: 800m, tarda: 55 minuts

Tal i com ja vaig dir el dimarts, avui dijous he realitzat un 800 tipus test. L'he realitzat al matí, en una bona hora i en unes condicions meteòrològiques bones. Externament tot estava bé, però internament, les sensacions no eren bones. Aquestes males sensacions les he contrarestat, però, amb un bon calentament amb trote suau, rectes progressives i uns bons estiraments (30' de calentament, entre unes coses i altres).
Quan ha arribat el moment de la sortida, ja estava mentalitzat de la tàctica a seguir. Tenia previst passar el 200 a 33" el 400 a 1'06" i després fer una reestructuració i avaluar les sensacions per pendre una determinació o una altra. Al final, com acostuma a passar, la teoria i la pràctica no ha estat la mateixa. El primer 200 ha sortit en 31" llargs, el 400 ha sortit en 1'05" llargs i al final la marca ha estat de 2'12". Les sensacions al final, de forma global, han estat bones, ja que el primer 200 ha sortit sol, el 400 ha estat per controlar el ritme, i després ja he anat a sensacions, apretant una mica als últims 100 metres. En definitiva: satisfacció.
A la tarda, com hem quedat amb en Manel a primera hora del matí, hem sortit a rodar per camins amb desnivells. Sorprés m'he quedat quan he començat a córrer, ja que no tenia gens carregades les cames, al contrari, les tenia fresques i ràpides. Evidentment, ràpides de la sessió de 800 del matí. Com cada vegada que sortim a rodar pels camins, els minuts han passat d'allò més ràpid, fent els 55' de trote cómode sense adonar-nos. Després uns estiraments i llestos.