dimarts, 1 d’abril del 2008

Oda al canvi horari

Com cada any, arriba el canvi horari que implica allargar una hora de llum per la tarda. És una excel.lent notícia per la gent que surt a córrer a la tarda-vespre. Haver estat "entrenant" durant tot l'hivern majoritariament de nit fa que quan tens l'oportunitat de fer-ho de dia, les coses, és a dir tot, les veus d'una altra manera. Millor ho veus si quan acabes de córrer encara hi ha algun raig de sol que es resisteix a marxar.
Això ha passat avui, he estat correns durant 60' molt suaus en plena llum del dia després d'un dia de treball. Tant l'Èric, com en Miquel hem començat a córrer al mateix temps, també hi havia en Manel i en Toni, l'Eva i la Jesica i un munt de gent que ja comença a gaudir de córrer.
Els 60' que he fet, no han representat cap tipus d'esforç, ja que quan no parlava amb uns, parlava amb uns altres, i així, després de mirar el rellotga un parell de vegades he arribat a l'horeta. L'únic que he notat, és que encara vaig amb les cames algo tocades d'aquestes dues setmanes, raons suficients per fer un altre rodatge cómode el dijous, així que, fins dijous.