dijous, 10 d’abril del 2008

doble sessió

Doble sessió: Una al matí i una a la tarda. Com ja he pogut fer algun dijous, avui he tingut el plaer de poder entrenar una mica al matí, ha estat un rodatge de 45' amb canvis de ritme. L'entrenament ha estat ben fàcil, i dur de cap. Es tractava de donar una volta d'uns 500 metres amb 250 metres de pujada suau i continuada, 50 metres de baixada i 200 metres plans. El canvi de ritme era a la pujada, intentant apretar i córrer tècnicament correcte. La resta de la volta amb una baixada ràpida i els 200 metres plans eren de recuperació a trote cómode. El ritme de pujada he calculat que més o menys ha estat de 3'45"-50" el km, mentres que el ritme de recuperació estava al voltant de 4'40" el km, aproximadament. Els 45' han estat fent la volta, menys els 5' últims que han estat plans i suaus.
La sessió de la tarda ha estat més divertida, ja que he anat acompanyat d'en Manel (35' i pico als 10 kms de Bombers), i a més a més ha estat per camins de terra i paratges no urbanitzats amb diferents desnivells tal i com vaig fer la setmana pasada amb en Ramon. Aquest rodatge ha estat cómode, ja que així ho hem parlat abans de sortir a córrer. En Manel venia de fer séries, ahir dimecres, de 400 a un ritme brutal, brutal per mi, a 1'12" aproximadament. Jo anava tocat dels 45' del matí.
Un cop hem arribat a destí, 55' després de sortir, el comentari de tots dos ha estat el mateix, "que ràpid ha passat l'estona i que bé que es corre per camins".
Demà al matí farem, l'Èric i jo, una sessió molt suau de 30' de trote i una mica de físic.
Així, de mica en mica, anem omplint la pica.