dijous, 29 de maig del 2008

sense adonar-se

El comentari de l'Enric després de fer 60 minuts de trote cómode: "s'ha passat ràpid". Doncs la veritat es que si.
Sense saber amb seguretat si haurien quedat per córrer, m'he presentat al punt de trobada, és a dir, al gim. Com que m'he presentat sense previ avís, després de comentar una mica la cursa de diumenge, hem lligat caps respecte a la cursa de Pineda, concretament, què és el que farem abans i després, i he preguntat que tenienpensat fer.
El que tenien pensat fer en Josep M. i l'Enric per avui era fer una hora de trote cómode, el circuit que acostumen a fer quan toca aquest rodatge. Així ha estat, hem començat molt cómodes, i de mica en mica hem anat apretant una mica, sense passar-se. El final, fins hi tot ha estat ràpid, però en tot moment amb mesura.
Les sensacions que he tingut de bon principi han estat de tenir les cames pesades, no cansades, però si poc fresques i amb molt poca xispa. Tot i això, el final ha estat bé. Quan hem apretat una mica, he canviat la manera de córrer i d'impulsar i la cosa ha canviat. A partir d'aquest moment m'he trobat més a gust i al final m'he quedat amb sensacions agradables respecte al córrer.