divendres, 2 de maig del 2008

descafeinat?

El comentari que hem anat dient durant tota la tarda abans de posar-nos el calçat esportiu ha estat poc motivant: "estic cansadíssim". Està justificat, ja que ha estat un divendres mogut ja de bon matí, si a més a més li sumem que ja portàvem més de 12 hores en moviment, ha tingut mèrit el que hem fet.
Casi, pel fet que hem fet, l'Èric i jo, cadascú al seu ritme, que ha estat una mica menys del que ens haviem plantejat. Al final, desp´res de molt rumiar, hem decidit fer un entrenament descafeinat respecte a l'inicialment pensat. En definitiva: 15' de calentament + 6 voltes (2400m) a ritme + 5' trote suaus + 4 voltes (1600m) més ràpides + 5' trote suau + 2 voltes (800m) apurant el ritme + 5' trote suaus.
Un cop hem iniciat l'entrenament, tot i fer 15' de calentament no hem assolit una activació gaire bona, però com que ja ens hi haviem posat, hem començat a fer el primer canvi de ritme. Les referències han estat bones, ja que hem fet aquests canvis a la pista. Un cop fet el primer canvi de ritme ja hem estat més crispats, i ja ha estat més "fàcil" finalitzar l'entrenament.
Les primeres 6 voltes han sortit a: 1'21"; 1'23"; 1'20"; 1'20"; 1'22" i 1'21" ; a 3'22" el km. Les sensacions han estat bones, ja que la respiració no ha estat forçada i les cames han aguantat fresques.
Les 4 voltes sgüents, despres dels 5' de trote ha sortit més ràpides: 1'18"; 1'18"; 1'19" i 1'19"; a 3'17 el km. En aquestes 4 voltes també he pogut mantenir un bon ritme de respiració, les cames però ja les he comnçat a notar.
Per acabar la "calitat" de l'entrenament, les últimes dues voltes fortes han estat encara més ràpides, així que han sortit a : 1'15" les dues voltes, 2'30" el 800.
Els últims 5 minuts han estat de trote cómode per gespa, agraïnt el pitjar tou després de castigar les cames per la pista.
Demà toca una sortideta en bici, variarem la ruta, per fer una mica de muntanya. Espero acabar en condicions. jeje.