divendres, 23 de maig del 2008

de bon matí

Encara no eren les 7 del matí quan en Sergi, l'Èric i jo hem començat a córrer. Ha estat una sensació agradable, tenint en compte les circumstàncies que ens han envoltat aquests últims dies.
Després de fer una calentament molt suau, hem realitzat unes rampes de poc desnivell per guanyar una mica de força sense deixar de treballar el córrer. Com que els compis d'entrenament no han ingut bones sensacions, ho hem deixat a les 4 rampes. L'Èric i en Sergi han parat i han fet una mica de tono. En canvi, jo he preferit seguir correns fins a completar l'hora d'entrenament correns. Al mig d'aquesta hora, m'he enganxat a la pista a en Toni, que també té la voluntat d'aixecar-se dora per entrenar. Han estat uns 3 km a 3'45", de manera que se li ha exigit una mica al motor anomenat cor. No he tingut bones sensacions, però tampoc han estat dolentes, sempre tenint en compte els últims entrenaments realitzats.
A nivell de córrer, el seguüent entrenament serà en competició, els 10 km de la cursa de policia del diumenge. Juntament amb en Manel, hem dit d'anar a baixar de 38', en definitiva, per gaudir de la cursa.
Demà, si la pluja ho permet sortiré amb la bici amb en Jaume i en Carlos.