diumenge, 18 de juliol del 2010

últim dia

Avui diumenge podem considerar que és l'últim dia d'entrenament físic on busquem un punt de millora per l'ironman de Zuric.
A partir de demà serà qüestió d'anar afinant cames i càrdio per deixar apunt el sistema musculo-esquelètic i el sistema cario-vascular per intentar encertar el punt de forma òptim per d'aquí tot just una setmana .
Després de l'entrenament llarg de bici d'ahir tot i estar una mica tocat per la calor i per no poder descansar bé durant les nits, les sensacions de mica en mica són més optimistes, ja que l'estat de cansament que portava aquestes últimes setmanes va reduint-se.
Aquesta última setmana també s'han de tenir en compte aspectes com el descans, actiu i passiu, l'alimentació i la regularitat d'aquesta; en especial per no tenir sorpreses inoportunes que proboquin que l'esforç de mesos se'n vagi a norris per detalls no estrictament d'entrenament.
Un detall referent a els aspectes que comentava amb anterioritat no estan estrictament relacionats amb l'entrenament ni el rendiment és el fet que des de la patacada amb la bici fins dimarts vinent no hauré pogut entrenar amb la bici amb la qual competiré a Zuric, el motiu, ni més ni menys que burocràcia poc efectiva de la companyia d'assegurances com eficiència del taller mecànic.
És un detall que esperem no sigui cap inconvenient, ja que confio en que la adaptació a la bici sigui bona i immediata, tal i com ha passat sempre que he començat a entrenar amb ella.