diumenge, 11 de juliol del 2010

14 dies

En 14 dies estarem fent un repte important d'aquesta temporada, que no és més que realitzar l'Ironman de Zuric d'una forma competitiva i sobre tot de forma lúdica i d'esbarjo.
Aquests últims conceptes no sembla que tenen gaire relació amb les hores d'entrenament que arrossego, però val a dir que si l'entrenament ha cobert hores i hores d'aquests últims mesos, no només ha estat per assolir una bona forma física, sinó que també ha estat fruit de la motivació que implica que m'agradi l'esport i que que t'aporta la pràctica de qualsevol activitat física.
Aquests últims dies, l'entrenament ha costat més del previst, ja sigui per la calor o per l'acumulació dels mateixos entrenaments, o per tots dos factors.
Val a dir, que en part tinc ganes de passar aquesta última setmana d'entrenament amb cara i ulls, per poder començar l'última setmana de baixada i de càrrega de piles, per poder estar el diumenge 25 en plenitud de condició física i en especial plena condició anímica, que de ben segur així serà.