diumenge, 4 d’abril del 2010

setmana apagada

Tota aquesta setmana ha estat, pel que fa als entrenaments, duta a terme de manera diferent a les altres, resultat de les dues últimes curses, dos mitjes, a uns ritmes i a un nivell d'exigència superior al que estava acostumat durant la resta de la temporada.
Això s'ha traduït en una setmana en el que els entrenaments, tot i complir-los, han estat apagats. És a dir, el cos m'ha demanat no apretar-lo, en especial a nivell d'intensitats. Els volums però els he mantingut.
Les sensacions no han estat bones ja que la força en els entrenaments que he tingut durant algunes setmanes ha desaparegut, momentàniament, ja que amb una parell de dies de baixada de ben segur que la recuperaré.
Referent als entrenaments en si, aquesta setmana ha estat fluixa de natació (piscina tancada) però en canvi en el córrer he mantingut el volum amb una baixada d'intensitat i pel que fa a la bici, màxim volum de 262 kms amb una sortideta ahir dissabte amb en Lluis i en Santi que al final va ser de 131 kms a un bon ritme de mitja.
I la setmana que ve, Duatló de Vic, tot una incògnita saber quin serà el meu rendiment després d'una pretemporada dedicada la córrer, al córrer de mitjes i de la marató.