dilluns, 16 de maig del 2011

... segona part

A la segona part del cap de setmana ha estat el torn de la cursa a peu. A les 10:30 en punt vàrem iniciar la cursa popular de la Festa major de Badalona, més popularment anomenada com al Cursa del Dimoni.

Tal i com va passar l'any passat l'inici va ser una mica caòtic per la presència de participants de diferents categories, fet que va fer que ja de bon inici hem quedes una mica endarrerit respecte el cap de cursa, sense però, perdre-la de vista, ja que en la major part del recorregut la tenia a poc més de 15-30".
Les sensacions físiques no eren del tot dolentes, tot i que arrossegava el cansament i la fatiga de la crono del divendres i de la ruta exigent del dissabte, això va fer que m'ho prengués amb precaució i que al final assolís un ritme de creuer que vaig mantenir sense alts ni baixos durant tot el recorregut.
L'objectiu dels primers metres va ser no ensopegar amb la multitud, després d'un primer gir el camí es va alleugerir de gent i a partir de llavors ja va ser qüestió d'agafar el ritme i d'anar mesurant les forces, fet que va fer que de mica en mica anés recuperant posicions de gent que va sortir massa ràpid i de corredors que es varen despenjar del grup capdavanter.
Finalment vaig fer 35'26" a la línia d'arribada, un temps que va significar una satisfacció personal ja que venia de la fatiga del ciclisme. Tot i la marca, d'aquesta cura hem quedo amb la possibilitat de poder sortir de casa preparat, córrer pels carrers en hi circules amb moto o cotxe i poder acabar en un lloc significatiu a nivell personal i familiar.
Per acabar de rematar el tema, un trofeu per ser el segon de la categoria, com l'any passat.