dimecres, 9 de juny del 2010

rareses

Ha passat un cap de setmana i un dilluns i dimarts després del dia de descans i a part de fer una càrrega d'energia trobo que no ho he aprofitat tal i com m'ho imaginava.
El dissabte va ser un dia complert en especial per la sessió de córrer (24 kms fent 15 a 4'10") però el diumenge, entre ruixat i ruixat no vaig sortir amb la bici i vaig canviar-ho per una sessió de córrer suaus i de piscina.
El dilluns una bona sessió de córrer amb 16,5 kms amb intensitats i velocitats intenses i una sessió extensiva de natació.
Ahir dimarts una sessió de bici de 100 kms amb bones sensacions rodant i amb un temps final interessant i una sessió de natació.
La suma total d'entrenaments dóna xifres i marques interessants però les sensacions globals no són del tot bones.
Aquest dissabte anirem a Manresa, un triatló interessant i ràpid en el que la natació implica un nivell d'exigència superior a l'habitual per les mides de la volta al llac del Parc de l'Agulla. La bici en canvi és fàcil, amb desnivells però imperceptibles pel ritme que es porta. El córrer és divertit i variat i amb un tram final on la velocitat és alta.
Aquest matí, aprofitant la nul.la radiació solar causada pels núvols presents al cel, aprofitaré i faré una tiradeta llarga de córrer similar a la del dissabte, aquesta vegada però fent 70' (en front als 60' del dissabte) a 4'10" + el rodatge inicial i el rodatge suaus del final és clar.