divendres, 15 de febrer del 2013

alts i baixos

Aquestes dues últimes setmanes sense competicions han estat d'alts i baixos. La setmana passada vaig fer uns bons entrenaments, tant de bici com en especial de córrer, ja que vaig fer un parell de tirades llargues de certa qualitat. 
La bici, com toca ben bé fins després de la marató de Barcelona, amb la única preocupació de sortir i fer anar les cames durant algunes hores.
A causa de la intensitat i del volum d'entrenament de la setmana passada, aquesta última ha estat descafeïnada pel que fa als entrenaments, ja que entre certes molèsties de panxa i cansament general, no he entrenat el que realment volia. Però . . . tant se val, ja que considerarem aquesta setmana de recuperació i assimilació del volum realitzat fins ara (que no és molt), per encarar tres setmanes de gran volum i intensitat de cara a la marató.
Aquest cap de setmana, com acostumem a fer, començarem a una sortideta còmode fins Calella i tornar, és a dir, 96 kms. 
Diumenge toca córrer pels carrers de Barcelona amb l'excusa de la mitja. No seré ambiciós, ja que la setmana que porto no m'ho permetrà, així que farem un bon entrenament de cursa a peu de ritme.