dimecres, 24 d’agost del 2011

dies fluixos

Amb un dilluns en el que no vaig complir amb la cita amb en Lluís i que vaig mig arreglar amb 85 kms de bici i un dimarts de relax, hom es planteja la resta de la temporada.
Tot i la bona tornada de vacances pel que fa als entrenaments no acabo de cercar el ritme ni la motivació òptima per seguir un ritme adequat en els entrenaments par assolir la progressió desitjada en referència a la forma física.
Tot i això, la tossuderia fa que dia a dia intenti fer aquell entrenament que crec que és el millor per les circumstàncies, necessitats i temps del que disposo per fer una segona part de temporada de triatló progressiva i millorant setmana a setmana, o el que és el mateix, competició a competició.
El que manca per poder assolir aquell punt de motivació que falta és sense dubte cercar l'objectiu concret per aquesta segona part de la temporada, que després de no poder anar al C.Esp.Elit s'ha esvaït.
En tot cas, si no hi ha objectiu concret, també cal remarcar, que el fet d'entrenar i fer el calendari habitual també és prou motivant per no deixar-se anar i seguir fins al final de la temporada.
Avui toca una sessió de còrrer amb canvis de ritme 12 x (1'F - 1'f), un clàssic, i una natació còmode.